Vårens utbildningar avslutade

Nu är vårens utbildningar i stresshantering och stressprevention avslutade och responsen har varit fantastisk. Det är så givande att få vara en del av människors utveckling och vilja till ett mer kvalitativt vardagsliv. Vill gärna dela med mig av några av de kommentarer som utbildningarnas utvärderingar bjöd på i hopp om att det ska inspirera fler att prioritera sitt välmående.

”Först nu förstår jag vilka delar av mitt liv som verkligen påverkar min stress och vad jag kan göra för att förebygga och hantera den”

”Jag trodde jag hade hyffsad koll på vad som stressar mig men det är först nu jag har insett vad som verkligen har drivit just min stress och att det finns mycket som jag själv kan göra för att må bra på lång sikt.”

”Jag gick utbildningen i förebyggande syfte efter att ha blivit rekommenderad den av en kollega som gått den. Jag har precis som de flesta andra upplevt stress men har inte mått så dåligt av det men den här utbildningen har verkligen gett mig förståelse för hur vi människor fungerar och hur jag kan bygga min vardag med både jobb och privatliv för att undvika att hamna där som så många andra kollegor och bekanta har gjort.”

”Kombinationen av teori och praktiska övningar har varit toppen. Det är nog just den kombinationen som har gjort att jag känner att jag verkligen har utvecklats”

”Jag har sett och förstått saker hos mig själv som jag inte förstått har påverkat mig och mitt mående”

”Ingen terapi eller utbildning har gett mig en så djup förståelse för hur just min stress fungerar och vad jag faktiskt kan göra åt den”

För er som är nyfikna på utbildningen i stresshantering och stressprevention eller som har någon i er omgivning som kan tänkas vara intresserade så startar nästa utbildningstillfälle 25 september. Tveka inte att höra av er vid eventuella funderingar.

Leave a Reply