Föreläsning – Hur ska jag göra för att fortsätta prestera men samtidigt må bra?

Detta är en fråga som väldigt många av oss ställer oss idag. Hur kan vi förena prestation med hållbar hälsa? Går det ens? Svaret är ja.

Vi är vana att prestera i vår arbetsroll och vi har höga krav på det liv som vi lever utanför vårt arbetsliv. Vårt liv präglas idag av utsuddade gränser mellan arbets- och privatliv, ständig tillgänglighet, ökad konkurrens på arbetsmarknaden, ständig uppkoppling och många distraktioner. Vi är ständigt påpassade från alla håll och kanter. Men det går att navigera och prestera i detta klimat och samtidigt skapa goda förutsättningar för att må bra på lång sikt. Jag träffar dagligen individer via mina föreläsningar, workshops, utbildningar eller individuella terapi som upplever en frustration över att de inte riktigt vet hur de ska ta sig an denna fråga.

Jag arbetar tillsammans med företag där jag föreläser och utbildar på detta tema men jag vill göra denna kunskap tillgänglig för alla som är intresserade och kommer att hålla föreläsning på detta ämne i februari med syfte att inspirera och ge konkreta verktyg hur man som enskild individ kan arbeta med detta. Innehållet passar både dig som enskild individ som vill ta ansvar för både din prestation och hälsa och dig som chef och ledare som är intresserad av hur man kan arbeta med denna fråga.

När: 19 februari 2020. 2 timmar föreläsning.

Var:  I Stockholms innerstad (exakt plats meddelas senare beroende på antal anmälningar).

Kostnad: 995 SEK.

Anmälan sker på cecilia@waldenstromterapi.se eller 0736731713.

 

 

Leave a Reply